Ūdensapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AMP Enerģija, SIA

Rusinova, "Robežnieki" , Rožupes pagasts, Līvānu nov., LV-5327
Siltummaiņi, automātika, lopkopības ūdensapgāde , ūdens sildīšana mājlopiem, apkure, siltuma akumulatori

AP Ltd, SIA

Acone, Granīta 33 k.3, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2119
Ūdensapgāde un kanalizācija

AQUAFORCE, SIA

Lēdurgas 9-57, Rīga LV-1034
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām

AR Metals, SIA

Atpūta, Upes 8, Svētes pagasts, Jelgavas nov., LV-3008

ARTEZIJA, SIA

Skolas 65v-29, Jūrmala LV-2016
Ūdensapgāde un kanalizācija

AS un dēli, SIA

Vesetas 28-32, Rīga LV-1013
Avārijas dienesti, Ūdensapgāde un kanalizācija, Asenizācija, Kanalizācijas tīrīšana, Kanalizācijas avārijas

ASENZ, SIA

Prīmulu 24, Ogre, Ogres nov. LV-5041

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401
Zāģmateriālu ražošana, malkas ražošana Liepājā, kamīnmalkas kastu ražošana, paletes, palešu ražošana, palikņi, kokmateriāli, malka Liepājā, bērza malka, alkšņa malka, ozola malka, oša malka, pārdod malku ar piegādi, malkas tirdzniecība Liepjā, piegāde, fire wood, wood, lapkoku malka Liepājā, kurināmais, palešu izgatavošana, palešu

ASenergo, SIA

Vilhelma Purvīša 25, Rīga LV-1050
Elektroenerģijas apgāde

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

ATVV AKA Ltd., SIA

Ķelnes 1, Rīga, LV-1014
Ūdensapgāde , sūkņu montāža, aku skalošana, aku tīrīšana, aku savešana kārtība.

AV metāls, SIA

Krustpils 12d, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžīju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Dizaina kāpnes, margas, nožogojumi. Durvju, auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi. Biroju starpsienas ,konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, stiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Siltumnīcas. Metāla durvis , tērauda ar MDF, vārti, žogi. Alumīnija saliekamās konstrukcijas. Metāla metinātas konstrukcijas. Atveramas un fiksētas, bīdāmas un noņemamās logu un durvju restes. Ruļļveida aizsargžalūzijas. Visai produkcijai ir 24 mēnešu garantija. Ražojam pirts krāsnis. Ilgās degšanas krāsnis ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcu apkures krāsnis. Nerūsējošā tērauda margas. Ugunskura vietas. Vātiņu ražošana. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa aprīkota ar apakšējo kolektoru un ventilatoru. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsnis. Krāsns AVELON. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Kūpinātava. Dārza pavards, preces un aksesuāri.

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Apkures sistēmu montāža. Radiatoru nomaiņa. Siltummezglu montāža. Katlu māju montāža, apkope, serviss. Siltumapgāde, siltumtīklu izbūve. Ūdensvada un iekšējas kanalizācijas sistēmu izbūve. Santehniskie darbi. Kondicionēšanas sistēmu izbūve, siltās grīdas, silto grīdu ierīkošana, ieklāšana.

Abeks Plus, SIA

Čuibes 13, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Piegādājam labas kvalitātes malku par pieņemamu cenu. Aicinām sadarbībai! Sīkāka informācija - zvanot uz norādīto tālruņa numuru.

Actek, SIA

Atbrīvošanas aleja 167, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Veicam elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšanu, ārējos un iekšējos elektromontāžas darbus, zibens aizsardzības projektēšanu, izbūvi un apkopi.