Ūdensapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
logi, durvis, vārti, jumti, dūmvadi, siltumnīcas, garāžas, žalūzijas, preces dārzam, čuguna trauki, žogi, aroma difuzori, apkure, PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokliem, ārdurvis

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinieretas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokliem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi,

Globe Master, SIA

A.Grīna bulvāris 15-6, Rīga, LV-1002
īpašumu pārvaldīšana, Ēkas finanšu uzskaites nodrošināšana, juridiskais atbalsts, uzturēšana, apkope, Ūdensapgāde

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Pirts krāsnis, apkures katli, granulu katli, dūmvadi, kamīni tirdzniecība, uzstādīšana, pirts durvis, pirts lietas. Apkures katli, Apkures katli, (malkas, ogļu) Granulu katli, tirdzniecība, uzstādīšana. Akumulācijas tvertnes, Cirkulācijas sūkņi. PIRTS UN SAUNAS APKURE, Malkas pirts krāsnis. Apkures krāsnis, apkures sistēmas, apkures

OZO Energo, SIA

Iecēni, Amoliņu 9, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Elektromontāža, elektromontāžas darbi, elektroinstalācija, elektroinstalācijas ierīkošana, elektroapgāde, elektromērījumi, zibensaizsardzība, elektriskie mērījumi un pārbaudes, elektroinstalācijas izolācijas pretestības mērījumi, zemējuma ietaišu un pārejas pretestības mērījumi, aizsardzības nostrādes mērījumi cilpa fāze -

IVAI, SIA, Elektromontāžas darbi

Silmaļu 17-18, Salaspils, Salaspils nov.
Elektriķis. Ēku iekšējā elektroinstalācija. Elektrības pieslēgumu projektēšana. Energoceltniecība. Elektrības bojājumu novēršana. Elektrotehniskie mērījumi. Telekomunikāciju izbūve. Elektronisko sakaru līniju izbūve. Zibensnovedēju uzstādīšana. Elektromontāžas darbi. Elektromontāža, instalācija. Elektromērījumi.

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības materiālu veikali, celtniecības veikali, celtniecības veikali Rīgā, būvmateriālu internetveikals,

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Esko AA, SIA

Laimdotas 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kompānija „ESKO AA” veiksmīgi darbojas Latvijā kopš 2005. gada. Mēs piedāvājam: elektrosadaļu montāžu līdz 2500A; automātikas un vadības sadaļu montāžu; reaktīvās jaudas kompensācijas iekārtu montāžu, piegādi, uzstādīšanu un apkopi. Elektrotīkla parametru un kvalitātes mērījumi. Elektro sadaļu termogrāfija. Zibens aizsardzība, zemējumu un potenciālu izlīdzināšana. Pārsprieguma aizsardzība. Elektromontāžas darbi.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts:

Kvalitatīvi, par pieņemamām cenām, veicam pilna cikla apkures sistēmas darbus – uzstādām un veicam apkalpošanu. Izbraucam pie klienta un operatīvi izpildām visus darbus. Palīdzam piegādāt vajadzīgo ar atlaidēm.

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām.