Ūdensapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
GRUNDFOS mazie cirkulācijas sūkņi, COMFORT karstā ūdens sistēmām. Privātmājām, ar komunikāciju aprīkojami, vidējie, lielie, apkures, kanalizācijas, ūdens apgādes, attīrīšanas iekārtu aprīkojums, elektroniskie, ūdensapgādes, kanalizācijai, ūdensapgādei, dziļurbuma, mājai, privātmājai, industriālām būvēm, ēkām, sūkņu stacija,

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Metroloģija, ūdens skaitītāji, ūdens filtri, ūdensskaitītāji, ūdens skaitītāji, ūdens skaitītāju kontrole, ūdens skaitītāju nomaiņa, ūdens skaitītāju uzstādīšana, ūdens skaitītāju tirdzniecība, ūdens skaitītāju verificēšana, ūdens skaitītāji Liepājā, rajonā, Kurzemē, skaitītāju maiņa, skaitītāju nomaiņa. skaitītāju apkalpošana,

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
Ūdensapgāde , celtniecības, remonta darbi, Siltās grīdas, saules enerģija, alternatīvā, solārās sistēmas

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana

Siltumbūve, SIA

Krustpils 15, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu metināšana ✓ Iekārtu montāža ✓ Siltumtrašu montāža ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācija ✓ Ugunsdzēšanas ✓ Būvniecība ✓ Apkalpošana ✓ Garantijas Par mums: Mūsu uzņēmuma galvenie darbības veidi ir siltumtrašu, tehnoloģisko un rūpniecisko cauruļvadu metināšana un montāža, iekārtu montāža, apkures, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, kā arī remonta/avārijas darbu veikšana šajās nozarēs. Mūsu uzņēmuma darbiniekiem ir speciālizēta izglītība un visi nepieciešamie sertifikāti, pēc nepieciešamības mēs pieaicinām meistarus - profesionāļus savā nozarē, lai nodrošinātu pilnīgāku servisu. Darbu izpildē izmantojam plaši pazīstamus zīmolus, kvalitatīvus materiālus un iekārtas.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

Flumina, SIA

Dārza 14a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi:: ✓ Siltuma apgāde, apkures sistēmas un katlumājas ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija Inženiertīklu montāža:

SIA "Flumina" - uzņēmums ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi Bauskā veic siltumapgādes, aukstumapgādes, kondicionēšanas, ventilācijas, kā arī ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāžas darbus.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Mergo Serviss, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Toma 2, Rīga LV-1003
Produkti:: ✓ Gāzes skaitītāji ✓ Gāzes apjoma korektori ✓ Gāzes un šķidras degvielas deglis ✓ Apkures katli ✓ Tvaika katli Gāzes iekārtu tirdzniecība:

Uzņēmums "MERGO SERVISS" ir dibināts 1999. gadā. Tā galvenie darbības virzieni ir: Gāzes iekārtu tirdzniecība, montāža un tehniskā apkalpošana, Sadzīves un rūpniecisko siltumenerģētikas iekārtu tirdzniecība un montāža, Ūdensvada, apkures un kanalizācijas iekšējo sistēmu montāža, Gāzes uzskaites iekārtu uzstādīšana un montāža.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

Ceļavējš V.I, IK

Jāņkalna 16a, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

"Ceļavējš V.I." IK veic ūdensvada, kanalizācijas ierīkošanu, apzaļumošanas pakalpojumus un ēku demontāžas darbus Alūksnē, Alūksnes novadā.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.